tlf +45 21 20 33 11 og mail chanto@chanto.dk

Vi har garn fra


Scroll ned for at se alle garnmærker

Lækkert garn i god kvalitet

Stort udvalg af strikkegarn i flotte farver og lækre kvaliteter

Her kan du få et overblik over alle vores leverandører af lækkert garn fra ind- og udland. Vi har et stort udvalg af kvalitetsgarn fra kendte mærker som Svarta Fåret, Permin, Hjertegarn og mange andre. Vi udvider løbende vores sortiment med nye luksus garner, både her på nettet og i den fysiske butik. Vi bestræber os på at føre alle strikkefastheder og garntyper, så vi kan gøre det enkelt for dig at købe garn på nettet.

Vi forhandler luksusgarn til at strikke bluser, kjoler, sjaler og meget mere. Når du køber strikkegarn online hos Chanto, kan du nemt købe opskrift, garn, pinde og alt hvad du ellers skal bruge, på én gang. Hvis dit køb af garn og tilbehør overstiger 400 kr., sender Chanto gratis din ordre til GLS pakkeshop eller hjem til dig med Post Nord (ikke Quick). 
I butikken i Kokkedal har vi et langt større udvalg af luksus strikkegarn, end vi kan vise i vores online garnsalg. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger et bestemt garn, du ikke kan finde til salg her på siden - vi sender gerne.


Tryk på logo for at se udvalget af garner fra Mohair by Canard

Blød og let luksus fra Mohair by Canard

Grundlæggeren af Mohair by Canard, Annette Broich Mohair, var tidligere selv mohairgedeavler i Danmark og er i den grad passioneret omkring mohairgeder og -uld. Nu foregår produktionen i Sydafrika og i fremstillingen af Mohair by Canard garn lægges der vægt på traditioner, dyrevelfærd og medarbejderforhold.
For at få et særligt let og blødt garn, består Mohair by Canards produkter hovedsageligt af Kidmohair, der er særligt bløde hår fra kiddets første, nænsomme klipning.  

Vi har også et udvalg af Mohair by Carnard opskrifter, der viser dig alle de gode anvendelsesmuligheder for det bløde uld garn. Opskrifterne er gratis ved samtidig køb af garn til opskriften. 

Bemærk: Der tages forbehold for farverne på billederne af garn samt tilhørende farvekort, da de afhænger af den enkelte skærm, de vises på!


Tryk på logo for at se udvalget af garner fra Svarta Fåret

Eksklusiv svensk håndværk med Svarta Fåret garn 

Det svenske firma Svarta Fåret byder på skønne og anderledes garner. Svarta Fåret garn er højkvalitets garn fra svenske strikkeentusiaster, der startede firmaet op i 1992. Siden har det spredt sig til Danmark og hele norden.

Vi forhandler Svarta Fåret garn til alle dine projekter. Til baby har vi den blødeste bløde merino uld, der oven i købet kan maskinvaskes. Vi har raggsockgarn og garn til broderi,​ samt interiør-garner af kraftigt bomuld og akryl, der kan forvandles til skåle, dækkeservietter eller andre praktiske pynteting. Desuden har vi et kæmpe udvalg af Svarta Fåret opskrifter til hele familien. 

Sammen med Svarta Fåret støtter Chanto Project Newland, et skole- og sundhedsprojekt for børn i byen Newland i Tanzania. Det sker ved donation af (2x3=) 6 kr. for hver solgt garnnøgle Moshi.


Tryk på logo for at se udvalget af garner fra Permin

Permin garn er smukt og stilfuldt dansk design

Det danske Permin garn har sit eget mærke by Permin, der med udgangspunkt i eksklusive materialer til garn og moderne snit i strikkeopskrifter, lever op til Danmarks gode ry om godt håndværk. Derudover forhandler vi deres garn fra Schachenmayr, Rico og Regia, der byder på mange spændende farver. Du finder de bedste Permin nyheder indenfor garner, farver, strikke- og hækleopskrifter samt blandinger hos Chanto. Se for eksempel de lækre dip dye garner, der giver dit strikketøj anderledes farver. 

Permin garn er mest kendt for sine lækre uld-garner og uld-blandinger med silke, mohair og bomuldsgarn. Luksus materialer, der gør det muligt for dig at fremstille de lækreste bluser, sjaler, kjoler og lignende. En hel del garn fra Permin egner sig til både strikke- og hæklegarn, derfor har vi også et stort udvalg af Permin opskrifter til strikke- og hækleentusiaster. 

Som Permin garn forhandlere med fysisk butik, har vi mange flere garner, end vi kan vise her på siden. Du er derfor velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du søger et bestemt Permin garn eller design, du ikke kan se her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen i butikken i Kokkedal. 
Se de øvrige producenter af luksus garn online

Bemærk: Der tages forbehold for farverne på billederne af garn samt tilhørende farvekort, da de afhænger af den enkelte skærm, de vises på!


Tryk på logo for at se udvalget af garner fra Hjertegarn

Stort udvalg i kvaliteter fra danske Hjertegarn 

Hjertegarn byder på lækre garner i blandt andet uld, bomuld og bambus samt fantastiske blandinger i de klassiske og populære mærker Blend, Bommix, Vital, Ragg strømpegarn, Lima og Naturuld. Desuden er der mange søde, praktiske og nemme Hjertegarn opskrifter til både strik og hækling. Ved hver slags garn, kan du se hvilke opskrifter, der passer til. Bemærk at nogle af vores Hjertegarn strikkeopskrifter og hækleopskrifter er gratis, mens andre kun sælges ved samtidig køb af garn. 

Hjertegarn er startet af en dansk familie i 1926 og har siden bredt sig til hele norden samt Tyskland, England og endnu længere væk til Færøerne, Island og Grønland. Og har man først strikket med Hjertegarn, forstår man godt, det er populært. Blødt og stærkt garn, der egner sig til et væld af bluser, huer, kjoler og meget mere. 

Som stolt Hjertegarn forhandler fører vi et bredt udvalg af deres produkter og har både Blend Bamboo, Naturuld, Ragg strømpegarn og Extrafine Merino uld og bomuld.

Bemærk: Der tages forbehold for farverne på billederne af garn samt tilhørende farvekort, da de afhænger af den enkelte skærm, de vises på.